Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

RelatieTherapie Praktijk Face The Truth Amstelveen 

waar mijn HOOFD weer leert samenwerken met mijn HARTEen (H) eerlijke, liefdevolle & stabiele relatie  leren opbouwen met jezelf
De basis voor een gezond, blij, innerlijk vrij en gelukkig leven.

voor (HSP) mannen, vrouwen en kinderen

FYSIEK

Lichamelijke klachten ontstaan door overbelasting, over en onder prikkeling.

Het ervaren van teveel stress door negatieve , toxische gedachten, situaties op werk of energie vretende mensen om je heen geven het lichaam een te hoge spierspanning waardoor allerlei klachten en zieken kunnen ontstaan. 


Een over of onder prikkelt zenuwstelsel is van grote invloed op onze gezondheid. Ook het lichaam functioneert het beste bij Rust, Reinheid en Regelmaat. We onderzoeken waar de lichamelijke stress vandaan komt en welke invloed dit heeft op de eigen gezondheid en dus de eigen LEVENSLUST en LEVENSKRACHT. Ik scan jouw lichaam met mijn handen en lichaam op energetische en emotionele blokkades, stressoren en storingen.


Het in kaart brengen van de verschillende negatieve stressoren in jouw leven geeft inzicht in waar het lichaam ENERGIE lekt en dus uit EVENWICHT van raakt. Het waarom is belangrijk om te weten om zelf veranderingen en verbeteringen in gang te zetten. 


Middels mijn aanraking zal je meer ontspanning en heling ervaren waardoor het zelfhelend vermogen van jouw  lichaam weer op gang komt. Op basis hiervan kun je stap voor stap nieuwe beslissingen nemen als jouw gezondheid en je leven je lief is. Energie is een uitwisseling van geven en ontvangen welke in de juiste balans gebracht, jouw gezondheid bevordert.